Yalova Üniversitesi    termalmyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 27

Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ile Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eğitim-öğretimin kalitesini iyileştirmek ve iş birliğini arttırmak ve amacıyla Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ile dış paydaş toplantısı 31.05.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü'nün ev sahipliği yaptığı toplantıya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Zeynep ÇAĞLAYAN, Eğitim Hemşiresi Sayın Yasemin KARA ÖKMEN, Termal Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğretim elemanları katıldı. Toplantıda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı değerlendirilerek 2022-2023 eğitim-öğretim yılına yönelik olarak öğrencilerin uygulama derslerindeki başarısını arttıracak öneriler ve istekler konuşuldu. Paydaş ilişkilerinin belirli bir sistematik içerisinde devam etmesi için “İyi Niyet Protokolü’’ imzalandı ve toplantı sona erdi.