Yalova Üniversitesi    termalmyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 27

Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eğitim-öğretimin kalitesini iyileştirmek ve iş birliğini arttırmak ve amacıyla Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile dış paydaş toplantısı Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Erhan Çelik'in önderliğinde kurumun tüm idari personelleri ve bölümümüzün öğretim elemanlarının katılımı ile toplantı  26.05.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda 2022-2023 eğitim-öğretim yılına ilişkin beklentiler, istekler belirtildi ve öneriler sunuldu. Bölümümüz ikinci sınıf öğrencilerinin stajlarını, birinci sınıf öğrencilerimizin ise teknik gezi kapsamında ziyaretlerini  Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapabilmelerine yönelik ön görüşme yapıldı. Toplumsal fayda temelinde dış paydaşlarımızla yürütülecek iş birliklerinin ve iletişim kanallarının arttırılması ortak hedefine vurgu yapıldı. Paydaş ilişkilerinin belirli bir sistematik içerisinde devam etmesi için “İyi Niyet Protokolü’’ imzalandı ve toplantı sona erdi.